Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De master Leren en Innoveren van Aeres Hogeschool Wageningen leidt op tot innovators in het beroepsonderwijs en/of bedrijfsleven. Professionals die deze opleiding afronden weten het maximale uit het eigen leren en dat van anderen te halen. De master leidt docenten en kennismanagers op tot professionals die een innovatieve en actieve rol ambiëren in het onderwijs en bedrijfsleven. Leerprocessen, kenniscreatie en implementatie van innovatie zijn kenmerkende onderdelen van de opleiding. Tijdens de tweejarige masteropleiding richten de deelnemers zich op voortdurende ontwikkeling van het onderwijs en professionalisering binnen bedrijven. De professionals specialiseren zich in het vormgeven en realiseren van leerinnovaties. De eigen onderzoek-innovatie-opdracht vormt voor iedere deelnemer de spil van het leerproces dat grotendeels plaatsvindt in de beroepspraktijk.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Leren en Innoveren
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.1 8.6 0.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.6 8.2 0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.4 7.8 0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9 7.5 0.4
Totaalscore
8.9    
Toon meer

Adres:
Mansholtlaan 18
6708 PA Wageningen