Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De masteropleiding Leren en innoveren is bedoeld voor docenten die voor de klas willen staan, maar daarnaast de rol van Teacher Leader willen vervullen en het onderwijs willen innoveren. De master Leren en innoveren is een tweejarige deeltijdopleiding. In het onderwijs is behoefte aan leraren die verstand hebben van onderwijs. Ze moeten goed zijn in hun vak én goed doordacht onderwijskundige keuzes kunnen maken. Dit zijn leraren die voor de klas staan, maar ook extra deskundigheid hebben op het gebied van leerprocessen van leerlingen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten hierover. Leraren die samen met collega’s willen nadenken over onderwijs en het verbeteren hiervan en hun collega’s hierin willen begeleiden. Dit zijn Teacher Leaders! Met de master Leren en innoveren word je opgeleid tot Teacher Leader en kun je binnen jouw school een belangrijke rol vervullen in het nadenken over onderwijs en het innoveren hiervan. Binnen de masteropleiding leer je: • op een onderzoeksmatige manier nadenken over onderwijsinnovaties en verdiep je je kennis op het gebied van onderwijs. • praktische vaardigheden om innovaties uit te voeren en jouw collega’s hierbij te begeleiden. In de master worden jouw eigen schoolpraktijk en de inhoud van de masteropleiding met elkaar verbonden. Voor lestijden en locaties kijk op www.masterli.org

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Leren en Innoveren
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.5 8.6 0.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
9.2 8.2 1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.2 7.5 0.7
Totaalscore
8.9    
Toon meer

Adres:
Burg. Jamessingel 2
2803 PD Gouda