Logistics Engineering

HZ University of Applied Sciences

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Fruit uit Australië binnen no-time bij een klant in Duitsland laten aankomen. De doorlooptijd in de zorg verkorten of ervoor zorgen dat iedereen zijn auto kan parkeren tijdens een groot evenement. Logistics Engineering is een brede studie. Je houdt je bezig met het regisseren van verschillende stromen. Denk bijvoorbeeld aan fysieke distributie en mensenlogistiek. Fysieke distributie draait om transport, opslag, planning en communicatie tussen de betrokken partijen. Bij mensenlogistiek staan personenstromen centraal. Welke richting je ook kiest, je zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen blijven draaien en problemen opgelost worden. Programma De voltijdopleiding Logistics Engineering duurt vier jaar. In het eerste jaar leg je de basis. Je oriënteert je in de logistieke branche en krijgt een goed beeld van je toekomstige beroep. In het tweede jaar maak je kennis met alle aspecten van logistiek en management. Je volgt vakken als Human Logistics, distributie, inkoop en economie. Tijdens de opleiding ga je regelmatig op excursie in binnen- en buitenland, bezoek je bedrijven en volg je gastcolleges. In het derde jaar kies je een minor. In het derde jaar loop je stage in Nederland of welk land dan ook in de we

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Logistics Engineering
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.7 8 0.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.6 6.9 0.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.6 7 0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9 6.9 1
Totaalscore
7.8    
Toon meer

Adres:
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

Deze instellingen hebben ook een open dag

Breda University of Applied Sciences - Breda

Open avond
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00