Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil jij je verdiepen in de logistiek achter de productie en distributie van goederen en wil je weten hoe je die kunt verbeteren? Dan is de tweejarige Associate degree Logistiek iets voor jou. De Logistieke wereld is de laatste jaren sterk aan verandering onderhevig. Wanneer je vandaag een pakketje bestelt, heb je het soms dezelfde dag al in huis. Doorlooptijden worden korter, voorraden lager en de CO2-uitstoot moet minder. Bovendien ontstaan er nieuwe servicemodellen, zoals thuisbezorgen en klantspecifieke leveringen, waardoor de logistieke kosten snel oplopen. Wil jij je verdiepen in de logistiek achter de productie en distributie van goederen en wil je weten hoe je die in de toekomst kunt verbeteren? Dan is de tweejarige Associate degree Logistiek iets voor jou.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Logistiek
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.8 7.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7 7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.6 6.6 0
Totaalscore
6    
Toon meer

Adres:
Wibautstraat 2 tot 4
1091 GM Amsterdam