Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Met de opleiding Maintenance & Mechanics kun je je als operationeel projectleider op hbo-niveau specialiseren in energie, procestechnologie, maintenance of management. Wil je jezelf na het mbo of de havo verder ontwikkelen tot een technische professional op hbo-niveau? Dan zit je bij de Associate degree Maintenance & Mechanics goed. Je verdiept en verbreedt je kennis, vaardigheden én inzichten. Je leert verbinding te leggen tussen de uitvoering van het werk en het overkoepelende beleid. Er bestaat een grote behoefte aan technici die productieprocessen overzien en kunnen verbeteren. Denk aan het onderhoud en het aanpassen van machines en installaties die 24/7 actief zijn. Aspecten die tijdens de opleiding in theorie én praktijk ruim aan bod komen. Deze tweejarige opleiding sluit aan bij de eisen en wensen vanuit het bedrijfsleven. Je kansen op de arbeidsmarkt zijn dus groot.

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Niet toelaatbaar
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
Niet toelaatbaar
E&M
met Natuurkunde
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 48

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Maintenance & Mechanics
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.7 7.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.3 8.3 0
Totaalscore
0    
Toon meer

Adres:
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam