Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Hoe kunnen we het beste omschakelen naar een duurzamere samenleving? Wie zorgt ervoor dat in een digitale economie onze privacy wordt gewaarborgd? Hoe kunnen we de uitbraak van een gevaarlijke virus bedwingen? Hoe gaan we om met een samenleving waar social media (inclusief ‘fake news’) en digitalisering steeds belangrijker worden? En welke invloed hebben globalisering en grensoverschrijdende problemen op het vermogen van publieke organisaties om effectief op te treden bij deze uitdagingen? Om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, dienen we te begrijpen hoe we kunnen zorgen voor goed presterende publieke organisaties. Dat betekent dat we enerzijds inzicht nodig hebben in publieke organisaties zelf, bijvoorbeeld over leiderschap, strategisch management en organisatieverandering. Anderzijds dienen we ook te begrijpen hoe publieke organisaties zich verhouden tot hun omgeving. In het publieke domein zijn professionals nodig die in staat zijn politici en bestuurders van strategische adviezen te voorzien; die organisatieveranderingen en innovaties kunnen begeleiden en doorvoeren; en het spel van de invloedsuitoefening beheersen. Ben je dus geïnteresseerd in Strategie, Advisering en Verandermanagement of Public Affairs? Dan is dit een interessante master voor jou!

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Management Publieke Sector
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.6 7.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.8 7.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.7 7.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.3 7.3 0
Totaalscore
7.6    
Toon meer

Adres:
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag