Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Weten hoe je dat bedrijf inside out leert kennen? Met de Ad Management word jij die duizendpoot in organisaties: van het verbeteren van processen tot het organiseren van events. Want jij bent straks dé spil in het bedrijf en daarom moet je snel en effectief kunnen handelen. Ook omdat organisaties in rap tempo veranderen en klanten steeds veeleisender worden. Na deze Ad-opleiding in deeltijd ben jij klaar voor die veranderende rol. Met een divers takenpakket waarin je continu schakelt met mensen. Hoe veelzijdig wil je het hebben? Je ontwikkelt organisatie-inzicht en leert hoe je op een bedrijfsmatige manier kijkt naar jouw organisatie(onderdeel) en jouw eigen rol. Ook ga je aan de slag met bedrijfsprocessen als financiën en kwaliteitsmanagement. En met projecten waarin je efficiënt (samen)werkt om processen te verbeteren. Dit vullen we dan aan met communicatieve en ICT-skills, zoals gespreksvaardigheden en Engels. Altijd praktijkgericht, zodat je dit direct kunt oefenen op jouw werkplek: een belangrijk element van deze studie.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.8 8.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.4 8.1 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9 7.6 0.3
Totaalscore
8    
Toon meer

Adres:
Campus 2
8017 CA Zwolle