Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben je een doener, breed geïnteresseerd en houd je van regelen en organiseren? Wij leiden je op zodat je straks projecten kan opzetten en leiden, evenementen kan organiseren of personeel kan werven en selecteren. Als professional ben je het aanspreekpunt en schakel tussen verschillende afdelingen. Je wordt in deze Associate degree breed opgeleid als managementprofessional en je leert wat er speelt in een bedrijf of organisatie. Zo leer je over bedrijfsprocessen en hoe deze verbeterd kunnen worden, maar ook hoe je projectmatig werkt en samenwerkt. Tijdens je stage kun je je specialiseren in Project- en eventmanagement, Officemanagement of Recruitment.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 4
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 54

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8 8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 7.4 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.4 7.8 -0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.5 7.7 -0.2
Totaalscore
7.5    
Toon meer

Adres:
Hospitaaldreef 5
1315 RC Almere