Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil je niet alleen muziek beluisteren, maar ook maken? Maak van muziek je vak met een muziekopleiding aan HKU Utrechts Conservatorium of HKU Muziek en Technologie. Bij HKU Utrechts Conservatorium kun je binnen de Bachelor of Music kiezen uit: * Historische Uitvoeringspraktijk (oude muziek) * Klassieke Muziek * Musician 3.0 * Jazz & Pop Bij HKU Muziek en Technologie kun je kiezen binnen de Bachelor of Music uit: * Composition Electronic Music * Composition for the Media * Composition and Music Production * Music Design for Games and Interaction Daarnaast heeft Muziek en Technologie binnen Creative Media and Game Technologies: * Sound Design * Audio Design

Toelatingseisen

Technische en fysieke vaardigheid die blijkt uit: a prima vista spel of zang; gehoor en vaardigheid in solfège; het kunnen spelen of zingen van toonladders met verschillende articulaties; het beheersen van een aangegeven niveau van repertoire; vocaal spel (stemmiddelen, intonatie, adembeheersing, presentatie, talenkennis en ritmiek) of instrumentaal spel (houding, toonvorming, intonatie, adembeheersing, articulatie, dynamiek, frasering, ritmiek en embouchure).; de dispositie om de instrumentele vaardigheden verder te ontwikkelen. Artistieke aanleg die blijkt uit: repertoire interpretatie; expressiviteit in muzikaal spel; muzikale persoonlijkheid; toonvorming, dynamiek en timing

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Muziek
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.8 8.7 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.2 8.1 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.8 7.5 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2 7 0.2
Totaalscore
7.5    
Toon meer

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

30
mei
Meeloopdag Design For Change and Innovation
Locatie:
Tijd: 13:3 - 16:3 uur

Adres:
Nieuwekade 1
3511 RV Utrecht

Deze instellingen hebben ook een open dag

HKU - Utrecht

30
mei
Meeloopdag Design For Change and Innovation
Locatie:
Tijd: 13:3 - 16:3

HKU - Utrecht

14
jun
Meeloopdag Kunst en Economie
Locatie:
Tijd: 11:00 - 13:00

HKU - Utrecht

26
nov
Open dag HKU
Locatie:
Tijd: -