Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Consumptieve Techniek I en II

Aeres Hogeschool

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Als Docent Consumptieve Techniek geef je les over horeca, bakkerij, recreatie en hospitality. Je leert leerlingen bijvoorbeeld over koken en bakken, serveren, hospitality en evenementen organiseren. Tijdens de opleiding duik je in de wereld van voedsel, samenstelling van producten, bereidingstechnieken, smaakbeleving en gastheerschap. En leert alles over hoe mensen leren en hoe je dat goed begeleidt. Je kunt na de opleiding docent worden in het beroepsonderwijs (vmbo, mbo, hbo) óf terechtkomen in het bedrijfsleven. In alle beroepen weet je én veel over je vak én je weet hoe je anderen daarover iets kunt leren.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 48

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Consumptieve Techniek I en II
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6 8.7 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 7.6 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.7 7.7 0
Totaalscore
7.1    
Toon meer

Adres:
Mansholtlaan 18
6708 PA Wageningen