Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Consumptieve Techniek I en II

Aeres Hogeschool

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Als ervaren professional in horeca, bakkerij of recreatie zie jij je vakgebied snel en continu veranderen. Het is belangrijk dat de sector zich blijft ontwikkelen. Als Docent Consumptieve Techniek deel je jouw kennis en ervaring en geef je les over horeca, bakkerij, recreatie en hospitality binnen het beroepsonderwijs. Je leert leerlingen bijvoorbeeld over koken en bakken, serveren, gastheerschap en evenementen organiseren. En je bereidt ze voor op de toekomst. Na de opleiding heb je de tweedegraads onderwijsbevoegdheid en kun je als docent in het beroepsonderwijs aan de slag in het vmbo, mbo en hbo op het gebied van horeca, bakkerij en recreatie.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 48

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Consumptieve Techniek I en II
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.2 8.3 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.1 7.4 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.4 7.7 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.5 7.4 0.1
Totaalscore
6.8    
Toon meer

Adres:
Mansholtlaan 18
6708 PA Wageningen