Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Spaans

Hogeschool Utrecht

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
We kunnen niet meer om Spaans heen. Spaans is een echte wereldtaal. Vandaar dat steeds meer jongeren hem leren. Jij hebt al een behoorlijk goede kennis van het Spaans en het lijkt je leuk om jouw kennis van de Spaanse taal en cultuur over te dragen op jongeren. Houd je van talen leren en ben je nieuwsgierig naar de cultuur, literatuur en geschiedenis van de Spaanstalige wereld? De deeltijdopleiding hbo leraar Spaans tweedegraads is echt iets voor jou.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 50

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Spaans
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.2 7.6 -0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.3 7.6 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.5 7.3 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2 7.2 0
Totaalscore
6    
Toon meer

Adres:
Padualaan 101
3584 CH Utrecht