Opleiding tot Verpleegkundige

Windesheim

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Tijdens de deeltijdopleiding Verpleegkunde in Almere leiden we je (met zorg) op tot een opmerkzame, altijd onderzoekende en vakbekwame verpleegkundige op hbo-niveau mét compassie. Je leert hoe je werkt vanuit meerdere rollen en hoe je jouw denken en handelen als verpleegkundige deskundig onderbouwt. Ook ga je aan de slag met het ontwikkelen en toepassen van innovatieve methodes. Jij bepaalt bij deze flexibele hbo-opleiding Verpleegkunde in deeltijd, die je combineert met een baan in de praktijk, zélf wanneer je studeert, welke leeractiviteiten je inzet, maar bijvoorbeeld ook voor welke vorm van toetsing je kiest. Met een MBOV of een hbo/wo opleiding kun je vrijstellingen verwachten waarmee je modules krijgt gevalideerd en de opleiding sneller kunt afronden. In het intakegesprek krijg je daar op maat informatie over.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 54

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Opleiding tot Verpleegkundige
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.9 8 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.8 7.6 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.7 7.4 0.3
Totaalscore
7.4    
Toon meer

Adres:
Hospitaaldreef 5
1315 RC Almere

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00