Opleiding tot Verpleegkundige

Hogeschool Viaa

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil je jouw kennis vergroten en je verder verdiepen in de zorg? Groei naast je werk door tot hbo-verpleegkundige met de deeltijdopleiding Verpleegkunde bij Hogeschool Viaa in Zwolle. Wij leiden je in 2,5 jaar op tot een allround verpleegkundige. Een baan die er écht toe doet! Tijdens de opleiding leer jij je denken en handelen vanuit diverse rollen. Je houdt je bezig met actuele ontwikkelingen: van klinisch redeneren tot projecten implementeren. Hierbij staat de persoon achter de patiënt centraal. Luisteren, meedenken en een grapje op zijn tijd maken het verschil. Voor de patiënt, maar ook voor jou. Je krijgt er namelijk veel voor terug. Een wijze les en waardering bijvoorbeeld.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Opleiding tot Verpleegkundige
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.7 8 0.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.1 7.6 0.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.7 7.7 1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9 7.4 0.5
Totaalscore
8.3    
Toon meer

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00 uur

Adres:
Wethouder Alferinkweg 2
8012 GA Zwolle

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00