Pedagogisch Management Kind en Educatie

Windesheim

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil je pedagogische en educatieve vakkennis combineren met ondernemingslust voor het managen van een kinderopvangorganisatie of instelling in de jeugd- of gehandicaptenzorg? Met Pedagogisch Management Kind en Educatie ontwikkel je alle benodigde kwaliteiten in je eigen tempo. Je bent straks in staat om je organisatie op basis van kennis en competenties op het gebied van pedagogiek en management naar een hoger plan te tillen. Pedagogisch Management Kind en Educatie is de enige opleiding in Nederland die pedagogiek en educatie én management met elkaar verbindt. Hij leidt professionals op voor een leidende, coachende of adviserende rol binnen organisaties en instellingen in de sociaal (ped)agogische sector. Hierbij valt te denken aan de kinderopvang, (speciaal) onderwijs (po/vo), jeugdzorg of gehandicaptenzorg.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 54

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Pedagogisch Management Kind en Educatie
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3 8.3 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.5 7.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.6 7.6 0
Totaalscore
7.6    
Toon meer

Adres:
Campus 2
8017 CA Zwolle