Sociaal-Juridische Dienstverlening

Hogeschool van Amsterdam

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben je maatschappelijk betrokken en wil je mensen helpen bij het oplossen van hun juridische problemen? Kom dan Sociaal Juridische Dienstverlening in deeltijd studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Je leert een brug slaan tussen de mens en het recht. Het recht komt aan bod rondom thema's als arbeid en inkomen en criminaliteit en veiligheid. Daarnaast is er ruime aandacht voor communicatieve vaardigheden en leren in de praktijk. Kijk voor de volledige up-to-date beschrijving van deze opleiding op: http://www.hva.nl/sjd-dt

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 50

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Sociaal-Juridische Dienstverlening
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.6 7.8 -0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.1 7.2 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7 7.3 -0.3
Totaalscore
7    
Toon meer

Adres:
Wibautstraat 2 tot 4
1091 GM Amsterdam