Social and Behavioural Sciences (research)

Tilburg University

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Word een wetenschappelijk expert op het gebied van individueel gedrag in verschillende sociale contexten. Je bestudeert het centrale thema: 'individu in sociale context' door de lens van vier verschillende disciplines, waarvan je er één kiest voor je specialisatie: Social Psychology, Organization Studies, Sociology, of Methods and Statistics. Deze opleiding is een uitstekende voorbereiding voor een PhD traject.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Social and Behavioural Sciences (research)
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.4 7.4 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 7.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.8 6.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.6 7.6 0
Totaalscore
7.4    
Toon meer

Adres:
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg