Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Als sociaal werker kom je op voor kwetsbare mensen. Je zorgt ervoor dat zij straks binnen onze samenleving (nog) beter tot hun recht komen. Jij leert hoe je een bijdrage levert aan een leefbare en vitale samenleving die alle mensen de kans biedt om écht mee te doen en er bij te horen. Dat betekent dat je leert hoe je iemand kunt helpen en steunen. Met jouw werk ondersteun en versterk je mensen en zorg je dat zij (weer) de controle over hun leven krijgen. Op welke manier je dat het allerbeste doet? Daar leer je van alles over in de deeltijdopleiding Social Work in Zwolle. Kies je voor de deeltijdopleiding Social Work? Dan kies je voor een flexibele opleiding. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je studeert, welke leeractiviteiten je inzet en voor welke vorm van toetsing je kiest. Een studiecoach helpt je bij het maken van keuzes. Je bouwt verder op wat jij als professional al weet en je zet alle opgedane kennis meteen in je eigen praktijk in. Zo bouw je aan je eigen toekomst én aan de toekomst van anderen.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 54

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Social Work
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8 8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 7.7 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.7 7.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4 7.5 -0.1
Totaalscore
7.8    
Toon meer

Adres:
Campus 2
8017 CA Zwolle

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00