Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De masteropleiding Sustainable Energy Technology leidt je op tot ingenieur met een grote deskundigheid op het gebied van energietechnologie. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De Master Sustainable Energy Technology (SET) is een interdisciplinair programma waarin zes faculteiten samenwerken. De zes faculteiten zijn: Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Chemical Engineering and Chemistry, Applied Physics, Architecture, Building and Planning and Industrial Engineering & Innovation Sciences. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de energie technologie├źn vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. In de master Sustainable Energy Technology word je opgeleid tot een ingenieur die beschikt over wetenschappelijke kennis die vanuit techno-economische en sociale perspectieven de huidige energietransitie kan analyseren. Met vakken gegeven door de verschillende faculteiten word je breed opgeleid maar krijg je ook genoeg mogelijkheden om door middel van je specialisatie je in dat aspect van de energietransitie te verdiepen dat jij interessant vindt. Onderwerpen die onder andere de revue passeren zijn de werking van de huidige energiemarkt, het elektriciteitsnetwerk, de werking van energiebronnen zoals zonnepanelen, zonnecollectoren, warmtepompen, windenergie, biomassa en de wereldwijde impact van duurzame energiebronnen.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Sustainable Energy Technology
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.9 8 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 7.7 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.9 7.7 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.3 7.9 0.4
Totaalscore
8.1    
Toon meer

Adres:
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven