Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ontdek je graag nieuwe bestemmingen en culturen en spreken vrije tijd, een gezonde levensstijl, reizen en gastvrijheid je aan? Ben je creatief, ondernemend en sociaal?
Kies dan voor de tweejarige Associate degree Tourism Management en ontwikkel jezelf tot pionier binnen de toeristische- en hospitality sector en studeer midden in de toeristische praktijk in Zeeland..

Tijdens de Associate degree Tourism Management ontwikkel je producten voor de toeristische markt, waarbij de toerist centraal staat. Je kent de gast als geen ander en weet daardoor goed in te spelen op zijn of haar wensen. Hierdoor kun je een strategische visie voor je organisatie ontwikkelen. Je hebt een talent voor organiseren, je bent creatief en je maakt gemakkelijk contact andere mensen, ook wanneer dit in een andere taal is of wanneer zij een andere culturele achtergrond hebben. Daarnaast ben je iemand die verandering als een uitdaging ziet en denkt in kansen. Wanneer je aan het werk gaat ben je de verbindende schakel tussen verschillende organisaties, het bedrijf en de gast en binnen je eigen organisatie om ervoor te zorgen dat de toerist een ultieme beleving ervaart.

Toelatingseisen

C&M
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Tourism Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.8 8.6 0.2
Deze opleiding
Tourism Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.4 8.6 -0.2
Toon meer

Adres:
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

Deze instellingen hebben ook een open dag

Breda University of Applied Sciences - Breda

mei
22
2024
Online open dag
Locatie:
Tijd: 16:00 - 17:00

NHL Stenden - Leeuwarden

jun
4
2024
Open Dag Leeuwarden
Locatie:
Tijd: 16:00 - 20:00