Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector

Wil je deskundige zorg geven in het ziekenhuis van de toekomst? En ben je klaar voor een job met verantwoordelijkheid? Dan schuilt er misschien wel een verpleegkundige in jou. De opleiding Verpleegkunde bestaat uit een gezonde mix van theoretische kennis, praktische vaardigheden, management en onderzoek.

IETS VOOR JOU?

Wil jij mensen helpen en bijstaan met verzorging, van ziekte tot herstel? Kan je je makkelijk inleven in andere mensen? Zie je jezelf straks samenwerken met collega’s in een team? Of misschien zelfs een team aansturen? Dan is de opleiding Verpleegkunde iets voor jou.

WAT LEER JE?

  • Theorie en praktijk gaan hand in hand. Je persoonlijke coach begeleidt je vanaf dag één tot je jouw diploma op zak hebt.
  • Je ziet het volledige zorgspectrum: acute en chronische zorg, primary health care, geestelijke gezondheidszorg, pediatrie, geriatrie, rampenplanning en farmacologie.
  • Ontwikkel je skills in onze hoogtechnologische vaardigheidslabo op de campus waar we een echte ziekenhuisafdeling simuleren. Zo hebben we bijvoorbeeld een pediatrisch labo, operatiekwartier en kritische zorgenkamer voor jou klaarstaan.

WIE WORD JE?

Met je diploma kan je onmiddellijk aan de slag als verpleegkundige in het vakgebied dat je zelf kiest. Je stelt zelfstandig de nodige diagnoses en denkt kritisch na over welke zorg je patiënt nodig heeft. Een toekomst als zelfstandig verpleegkundige, bijvoorbeeld in de thuiszorg, behoort ook tot de mogelijkheden. Of je groeit door als diensthoofd van een afdeling, waar je andere verpleegkundigen aanstuurt en de zorgverlening coördineert. Hoe dan ook, het comfort en de tevredenheid van de patiënt en zijn familie zijn steeds je grootste prioriteit. Doorgaans kom je in een divers samengesteld team terecht, waar je je dag na dag inzet voor een kwalitatieve zorgverlening.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Verpleegkunde
Landelijke gemiddelde Verschil
Totaalscore
0    
Toon meer

Adres:
Noorderplaats 2
2000 Antwerpen