Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde van Fontys Hogeschool Engineering is uitermate geschikt voor diegenen die werkzaam zijn in het betreffende beroepenveld en die zich verder willen specialiseren of verbreden in dit vakgebied. Denk daarbij aan productie- en materiaaldeskundigen, werkvoorbereiders, service- en onderhoudsspecialisten, constructeurs, ontwerpers, CAD/ CAM-specialisten, meet- en regeltechnici, proces- en energietechnici. Ook personen die in de toekomst op het gebied van de werktuigbouwkunde of aanverwante vakgebieden graag een leidinggevende rol willen vervullen, zijn bij deze opleiding aan het juiste adres. Wanneer u de opleiding met succes afrondt, bent u Bachelor of Engineering. Naast de internationale titel BE (Bachelor of Engineering) mag u ook de Nederlandse titel ing (ingenieur) voeren.

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Niet toelaatbaar
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
Niet toelaatbaar
E&M
met Natuurkunde
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Werktuigbouwkunde
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.3 7.2 0.1
Totaalscore
0    
Toon meer

Adres:
Rachelsmolen 1
5612 MA Eindhoven