Advanced Studies in European and International Human Rights Law

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Advanced Studies in European and International Human Rights Law. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Advanced Studies in European and International Human Rights Law kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De postinitiële masterstudie (wo) Advanced Studies in European and International Human Rights Law is gericht op het bestuderen van verschillende mechanismen binnen het mensenrecht, met veel aandacht voor de velden waarin deze mechanismen naast elkaar bestaan en met elkaar interacteren.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
6.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.3
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.7
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Recht en Bestuur | Leiden

Advanced Studies in European and International Human Rights Law

Universiteit Leiden, Leiden

Wo | Master | Deeltijd | Recht en Bestuur | Leiden

Advanced Studies in European and International Human Rights Law

Universiteit Leiden, Leiden