Creative Technology

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Creative Technology. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Creative Technology kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire bachelorstudie Creative Technology is gericht op studenten die technologie begrijpen en hun creatieve denken kunnen inzetten om een betere, veiligere en prettigere wereld te ontwerpen. De hedendaagse technologie biedt onbeperkte mogelijkheden voor de interactie tussen mensen. Deze beïnvloeding van gedrag door digitale technologie is de kern van deze studie. Creative Technology daag uit om slimme technologie in te zetten voor een gezonder, gemakkelijker of leuker leven. Je wordt een ontwerper met technische expertise en gevoel voor maatschappelijke ontwikkelingen.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.9
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
6.9
Aantal eerstejaars studenten
133
Eerstejaars vrouw (%)
31.6 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Bachelor | Voltijd | Interdisciplinair | Enschede

Creative Technology

Universiteit Twente, Enschede