Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De hbo associate degree Educatie en Kennismanagement Groene Sector (bloemsierkunst) is gericht op verdieping van het vakgebied, analyse, actualiteit, communicatie en presentatie. Je ontwikkelt jezelf op HBO-niveau, zowel in vakkennis als ondernemerschap. Uiteraard leer je bloemwerken maken op hoog niveau. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bachelorstudie die opleidt tot de 2e graads onderwijsbevoegdheid binnen de groene sector.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.7
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6
Aantal eerstejaars studenten
8
Eerstejaars vrouw (%)
87.5 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Associate degree | Voltijd | Aarde en Milieu | Wageningen

Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst

Aeres Hogeschool, Wageningen

Hbo | Associate degree | Deeltijd | Aarde en Milieu | Wageningen

Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst

Aeres Hogeschool, Wageningen