Energy and Climate Law

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Energy and Climate Law. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Energy and Climate Law kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Energy and Climate Law is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de juridische praktijk. Je houdt je bezig met juridische verhoudingen tussen landen en de doorwerking van het internationale en Europese recht in de nationale rechtsorde.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.7
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
7.3
Aantal eerstejaars studenten
25
Eerstejaars vrouw (%)
48 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Recht en Bestuur | Groningen

Energy and Climate Law

Rijksuniversiteit Groningen, Groningen