Food Quality Management

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Food Quality Management. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Food Quality Management kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Food Quality Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Binnen de studie integreer je technologische en bedrijfskundige kennis om vraagstukken op het gebied van kwaliteit van voedsel en andere bederfelijke producten (zoals planten en bloemen) te kunnen beantwoorden. Je volgt vakken op het gebied van (voedsel)kwaliteit, bedrijfskunde en technologie (dier, plant of levensmiddelentechnologie). Na de studie kun je aan de slag als kwaliteitsdeskundige die zowel het productieproces als de voedselketen kan overzien.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
8.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.4
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8.2
Aantal eerstejaars studenten
38
Eerstejaars vrouw (%)
73.7 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2021

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Gezondheid | Wageningen

Food Quality Management

Wageningen University & Research, Wageningen