Game Technology

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Game Technology. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Game Technology kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De hbo master Game Technology is een eenjarige master gericht op het aanleren van kennis in vaardigheden die je in staat stellen toekomstige uitdagingen over gaming en andere zaken binnen digitale media, aan te pakken.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
9.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.2
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.6
Aantal eerstejaars studenten
21
Eerstejaars vrouw (%)
28.6 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Voltijd | Techniek | Breda

Game Technology

Breda University of Applied Sciences, Breda

Open dagen bij deze studie

Breda University of Applied Sciences - Breda

Open avond
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00

Breda University of Applied Sciences - Breda

19
nov
Open dag Breda University of Applied Sciences 19 november
Locatie:
Tijd: 10:00 - 15:00