Healthcare Policy, Innovation and Management

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Healthcare Policy, Innovation and Management. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Healthcare Policy, Innovation and Management kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Healthcare Policy, Innovation and Management is gericht op de behoefte van innovatie in de zorg. Vergrijzing en de vooruitgang van nieuwe medische mogelijkheden hebben geleid tot een groei van de uitgaven voor gezondheidszorg. Interventie van de overheid in de gezondheidszorg heeft een ongekende groei. De master biedt theoretische en praktische kennis en onderzoeksvaardigheden om bestaande innovaties, uitdagingen, kansen en problemen in de moderne gezondheidszorg te analyseren.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
8 8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.5 8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8 9.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.9 7.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.2 8.2
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.4 7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
6.9 6.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
7.1 7.6
Aantal eerstejaars studenten
99 16
Eerstejaars vrouw (%)
67.7 % 68.8 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2021

Waar kan ik dit studeren?

Opleiding in beeld

Wo | Master | Voltijd | Gezondheid | Maastricht

Healthcare Policy, Innovation and Management

Maastricht University, Maastricht

Opleiding in beeld

Wo | Master | Deeltijd | Gezondheid | Maastricht

Healthcare Policy, Innovation and Management

Maastricht University, Maastricht