Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De hbo bachelorstudie Hogere Managementstudie voor de Mobiliteitsbranche is in eerste instantie gericht op de (inter)nationale autobranche, maar biedt ook een goede basis voor een loopbaan in andere bedrijfstakken. Je leert hoe bedrijven zijn georganiseerd en hoe auto's worden geproduceerd, geïntroduceerd en geëxporteerd. Na de studie kun je werk vinden in de autobranche, de transportsector of de zakelijke dienstverlening.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
8.9 8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 8.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.5 9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8 -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4 7.4
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.3 8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
8.4 8.4
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Bachelor | Voltijd | Economie en Bedrijf | Driebergen

Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche

IVA Driebergen Business School, Driebergen

Hbo | Bachelor | Deeltijd | Economie en Bedrijf | Driebergen

Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche

IVA Driebergen Business School, Driebergen