Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De postinitiële masterstudie (hbo) Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective is gericht op de overgang van de kenniseconomie naar de belevingseconomie, die gecontroleerd wordt door consumenten en bedrijven. Je leert om op een creatieve en innovatieve manier waarden uit het belevingsperspectief te halen en deze te gebruiken in de bedrijfsvoering. Je ontwikkelt je managementkennis en leiderschapsvermogen.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
8 9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
9.1 9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.5 9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
9.2 8.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
9.3 8.3
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.5 7.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.7 7.7
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Voltijd | Economie en Bedrijf | Breda

Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective

Breda University of Applied Sciences, Breda

Hbo | Master | Deeltijd | Economie en Bedrijf | Breda

Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective

Breda University of Applied Sciences, Breda

Open dagen bij deze studie

Breda University of Applied Sciences - Breda

Open avond
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00

Breda University of Applied Sciences - Breda

19
nov
Open dag Breda University of Applied Sciences 19 november
Locatie:
Tijd: 10:00 - 15:00