Infection and Immunity (research)

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Infection and Immunity (research). Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Infection and Immunity (research) kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Infection and Immunity (research) combineert een intensieve training in fundamentele and geavanceerde immunologie, virologieën microbiologie met een uitgebreide training in klinische en bevolking gebaseerd onderzoek. Recente ontwikkelingen in de (bio)medische technologieën bieden nieuwe tools om een grondige kennis van de fundamentele mechanismen van infectie- en immuunziekten te krijgen. De master biedt je daarnaast een scala van onderwerpen in de klinische farmacologie, de epidemiologie van infectieziekten, diermodellen en bio-veiligheid.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.3
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
8.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8.7
Aantal eerstejaars studenten
21
Eerstejaars vrouw (%)
66.7 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Gezondheid | Rotterdam

Infection and Immunity (research)

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam

Open dagen bij deze studie

Erasmus Universiteit Rotterdam - Rotterdam

Open Avond
Locatie:
Tijd: 18:30 - 22:00

Erasmus Universiteit Rotterdam - Rotterdam

15
okt
Bachelor Open Dag
Locatie:
Tijd: 9:00 - 17:00

Erasmus Universiteit Rotterdam - Rotterdam

6
dec
VU Online Masterevent: December 2022
Locatie:
Tijd: 15:00 - 19:00