International Commercial Law

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over International Commercial Law. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je International Commercial Law kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie International Commercial Law is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op internationaal privaatrecht en privaatrecht in een internationaal en rechtsvergelijkend perspectief.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
9.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.7
Aantal eerstejaars studenten
13
Eerstejaars vrouw (%)
69.2 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2021

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Recht en Bestuur | Groningen

International Commercial Law

Rijksuniversiteit Groningen, Groningen