International Hospitality and Service Management

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over International Hospitality and Service Management. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je International Hospitality and Service Management kunt gaan studeren!

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De postinitiële masterstudie (hbo) International Service Management richt zich op service management. Dit houdt in: het bouwen aan de organisatiestructuur, strategieën, processen en cultuur vanuit de klant. Tijdens de studie ontwikkel je een analytische en kritische houding naar service management concepten. Daarnaast ontwikkel je je onderzoeksvaardigheden en projectmanagement vaardigheden. Bovendien is er aandacht voor verschillen tussen culturen.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
8.1 -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.3 7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.4 8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.6 -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.7 8.4
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.5 7.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7 7
Tevredenheid studiekeuze (%)
64.3 % -
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2021

Open dagen bij deze studie

NHL Stenden - Leeuwarden

12
nov
Open Dag NHL Stenden
Locatie:
Tijd: 10:00 - 16:00