Internationale Betrekkingen (research)

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Internationale Betrekkingen (research). Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Internationale Betrekkingen (research) kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Internationale Betrekkingen (research) is gericht op het verrichten van zelfstandig academisch onderzoek. De nadruk ligt op het verwerven van relevante kennis, onderzoeksvaardigheden en technieken en op het verkrijgen van inzicht in de stand van de wetenschapsbeoefening in de moderne geschiedenis en de internationale betrekkingen.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.7
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.4
Aantal eerstejaars studenten
9
Eerstejaars vrouw (%)
44.4 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Recht en Bestuur | Groningen

Internationale Betrekkingen (research)

Rijksuniversiteit Groningen, Groningen