Internationale Betrekkingen

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Internationale Betrekkingen. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Internationale Betrekkingen kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Internationale Betrekkingen betreft een multidisciplinair programma aangeboden door de faculteiten Letteren, Rechten, Medische Wetenschappen, Economie, Sociale Wetenschappen, Ruimtelijke Wetenschappen, Natuurwetenschappen en Bedrijfskunde. De studie biedt professionele competenties voor personen die op het gebied van internationale humanitaire actie (willen) werken.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
6.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
7
Aantal eerstejaars studenten
29
Eerstejaars vrouw (%)
89.7 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2021

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Recht en Bestuur | Groningen

Internationale Betrekkingen

Rijksuniversiteit Groningen, Groningen