Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master)

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master). Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master) kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Kunst- en Cultuurwetenschappen leidt je op tot dramaturg. Tijdens de studie verwerf je kennis van de theatergeschiedenis en leer je analyseren wat theatermakers doen en hoe theater overkomt. Je houdt je bezig met de samenhang tussen vorm en inhoud van de voorstelling en de werking ervan op de toeschouwer.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Duaal
Algemeen oordeel
8 8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.2 7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8.3 8.3
Aantal eerstejaars studenten
13 16
Eerstejaars vrouw (%)
69.2 % 75 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Duaal | Kunst en Cultuur | Amsterdam

Kunst- & cultuurwetenschappen

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam