Kust en Zee Management

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Kust en Zee Management. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Kust en Zee Management kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De hbo bachelorstudie Kust en Zee Management is gericht op het kust- en zeegebied. Je leert omgaan met diverse groepen mensen die belang hebben bij dit gebied, zoals recreanten, vissers, natuurbeschermers en oliemaatschappijen. Grote kustprojecten leer je in goede banen te leiden. Na de studie kun je aan de slag bij een (internationaal) adviesbureau of een overheidsinstelling.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.8
Aantal eerstejaars studenten
78
Eerstejaars vrouw (%)
53.8 %
Goede basis voor arbeidsmarkt (%)
28.1 %
Tevredenheid studiekeuze (%)
62.7 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Bachelor | Voltijd | Aarde en Milieu | Leeuwarden

Kust en Zee Management

Van Hall Larenstein, Leeuwarden