Learning and Development in Organisations

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Learning and Development in Organisations. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Learning and Development in Organisations kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De hbo bachelorstudie Learning and Development in Organisations richt zich op het leren en ontwikkelen van volwassenen in een arbeidsorganisatie. Als HBO-studieskundige ontwikkel je leermateriaal, geef je trainingen, coach je medewerkers en adviseer je organisaties op het terrein van leren en ontwikkelen van mensen. De studie biedt vooral een praktische beroepsvoorbereiding en leidt op tot functies waarin het opleiden van mensen centraal staat (trainer, coach, medewerker studieen, studiesadviseur).

Toelatingseisen

Met een mbo-4-diploma moet je aantonen voldoende kennis te hebben van aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek. Mbo-4-studenten moeten sowieso voor de drie vakken een toelatingstoets maken. Haal je één van de toetsen niet, dan kun je niet naar de pabo. Meer informatie vind je op www.goedvoorbereidnaardepabo.nl.

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
7.6 8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 8.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9 8.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.9 7.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9 7.9
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.4 7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.7 7.7
Aantal eerstejaars studenten
34 43
Eerstejaars vrouw (%)
47.1 % 32.6 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Bachelor | Voltijd | Onderwijs en Opvoeding | Nijmegen

Learning and Development in Organisations

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen, Nijmegen

Hbo | Bachelor | Deeltijd | Onderwijs en Opvoeding | Nijmegen

Learning and Development in Organisations

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen, Nijmegen