Marketing Communicatie

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Marketing Communicatie. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Marketing Communicatie kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De hbo bachelorstudie Marketing Communicatie is gericht op het afstemmen van doelgroepgerichte communicatie en diensten en producten. Je maakt kennis met geïntegreerde vormen van marketingcommunicatie. Daarbij besteed je aandacht aan sales promotion, reclame, public relations en (direct) marketing. Je krijgt inzicht in vakgebieden als economie, taalbeheersing, massacommunicatie, rechten, cultuurgeschiedenis, psychologie, journalistiek, onderzoek, graphics en webdesign.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
9.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.1
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
9.1
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Bachelor | Voltijd | Taal en Communicatie | Amsterdam

Marketing Communicatie

The New School for Information Services, Amsterdam

Open dagen bij deze studie

The New School for Information Services - Amsterdam

13
okt
The New School for Information - Open Avond donderdag 13 Oktober
Locatie:
Tijd: 19:00 - 21:30

The New School for Information Services - Amsterdam

8
dec
The New School for Information - Open Avond donderdag 8 december 2022
Locatie:
Tijd: 19:00 - 21:30