Master of Financial Management and Control

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Master of Financial Management and Control. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Master of Financial Management and Control kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De postinitiële masterstudie (hbo) Accounting and Controlling is gericht op het inrichten, controleren en verbeteren van boekhoudingen en administraties van (non-)profitorganisaties. Je leert jaarrekeningen van (middel)grote ondernemingen controleren. Daarnaast adviseer je cliënten bijvoorbeeld over pensioenen, verzekeringen en investeringen.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
8 7.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
9.2 7.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.9 7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.5 -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.7 7.8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.8 7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.7 7.7
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Voltijd | Economie en Bedrijf | Den Haag

Master of Financial Management and Control

De Haagse Hogeschool, Den Haag

Hbo | Master | Deeltijd | Economie en Bedrijf | Den Haag

Master of Financial Management and Control

De Haagse Hogeschool, Den Haag