Media, Kunst, Design en Architectuur

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Media, Kunst, Design en Architectuur. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Media, Kunst, Design en Architectuur kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire bachelorstudie Media, Kunst, Design en Architectuur onderzoekt de huidige beeldcultuur vanuit historisch, theoretisch en analytisch perspectief. Je leert een scherpe blik ontwikkelen op de overvloed aan beelden en vormgeving die je in het dagelijks leven tegenkomt. Je wordt opgeleid tot specialist op het gebied van beeldcultuur, vormgeving of kunstgeschiedenis en vanuit een kritische onderzoekshouding en met een internationale blik je kennis toe te passen in het professionele werkveld.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
7.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
4.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8.1
Aantal eerstejaars studenten
37
Eerstejaars vrouw (%)
83.8 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2021

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Bachelor | Voltijd | Kunst en Cultuur | Amsterdam

Media, Kunst, Design en Architectuur

Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam