Midden-Oosten Studies (research)

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Midden-Oosten Studies (research). Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Midden-Oosten Studies (research) kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Midden-Oosten Studies (research) biedt de mogelijkheid je toe te leggen op het bestuderen van een regio, te weten de Arabische wereld, Noord-Afrika, Turkije of de Perzische wereld. Het is ook mogelijk om te focussen op een vakgebied, zoals geschiedenis, politicologie, godsdienstwetenschap of taal- en cultuurwetenschap. Deze benadering kan zowel regionaal als interregionaal zijn.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
7.9
Aantal eerstejaars studenten
7
Eerstejaars vrouw (%)
42.9 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Taal en Communicatie | Leiden

Midden-Oosten Studies (research)

Universiteit Leiden, Leiden