Musculoskeletal Physiotherapy Sciences

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Musculoskeletal Physiotherapy Sciences. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Musculoskeletal Physiotherapy Sciences kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masteropleidng Musculoskeletal Physiotherapy Sciences)is specifiek toegespitst op klinisch experimenteel onderzoek binnen de musculoskeletale fysiotherapie. De studie heeft een multidisciplinair karakter. De studie richt zich daarom niet alleen op fysiotherapeuten maar ook studenten met een andere voorstudie met interesse in klinisch experimenteel onderzoek. De studie leidt tot kennis van hoogwaardig onderzoek in fysiotherapie, van preklinisch onderzoek in een testomgeving tot het evalueren van de effecten van nieuwe interventies in een kliniek. Studenten leren het toepassen van opgedane kennis en vaardigheden in een eigen onderzoeksproject.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.3
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8
Aantal eerstejaars studenten
22
Eerstejaars vrouw (%)
40.9 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Gezondheid | Amsterdam

Musculoskeletal Physiotherapy Sciences

Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam