Strategic Product Design

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Strategic Product Design. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Strategic Product Design kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Strategic Product Design is een voortzetting en verdieping van de bachelorstudie Industrieel Ontwerpen. De studie is gericht op de strategische fase van de productontwikkeling, waarin een bedrijf bedenkt welke nieuwe richtingen op te gaan o.b.v. hun bestaande portfolio en een diepgaande marktanalyse. In deze bedrijfskundige georiënteerde ontwerpstudie zijn ontwerpvaardigheden onontbeerlijk in vakken als Brand and Productstrategy, New Product Commercialisation en Context and Conceptualisation.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
7.8
Aantal eerstejaars studenten
84
Eerstejaars vrouw (%)
61.9 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Techniek | Delft

Strategic Product Design

Technische Universiteit Delft, Delft