System and Network Engineering

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over System and Network Engineering. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je System and Network Engineering kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie System and Network Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op systeem- en netwerkbeheer. Na deze studie speel je een centrale rol in het efficiënt en effectief functioneren en innoveren van de technische infrastructuur van Nederland. Deze bestaat uit computers, software en netwerken. De functionaliteit, het gebruik en de economische impact van deze infrastructuur neemt snel toe. De afhankelijkheid, de complexiteit en de gevaren van misbruik en mismanagement echter ook. Daarom raak je vertrouwd met de technische details en met de doelstellingen en behoeften van organisaties en de maatschappij.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
9.3 9.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 9.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.7 9.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
5.9 8.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.9 9.7
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.1 8.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
9.5 9.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8.2 8.7
Aantal eerstejaars studenten
24 10
Eerstejaars vrouw (%)
4.2 % 10 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Exact en Informatica | Amsterdam

Security and Network Engineering

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Wo | Master | Deeltijd | Exact en Informatica | Amsterdam

Security and Network Engineering

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam