Technische Innovatiewetenschappen

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Technische Innovatiewetenschappen. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Technische Innovatiewetenschappen kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De universitaire bachelorstudie Technische Innovatiewetenschappen is gericht op het succesvol ontwerpen en invoeren van nieuwe technologieën (innovaties). Dit hangt niet alleen af van de kwaliteit en de mogelijkheden van de innovaties, maar ook van het gevoerde beleid en menselijke en maatschappelijke factoren. Daarom doe je naast technische kennis ook kennis op van psychologie, sociologie, economie en recht.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde B
E&M
met Wiskunde B
N&G
met Wiskunde B
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
8.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
5.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8
Aantal eerstejaars studenten
209
Eerstejaars vrouw (%)
46.4 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2021

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Bachelor | Voltijd | Exact en Informatica | Eindhoven

Technische Innovatiewetenschappen

Technische Universiteit Eindhoven, Eindhoven