The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De postinitiële masterstudie (wo) Berlage Post-Master in Architecture and Urban Design is een Engelstalige studie die focust op hoe architecten en stedelijke ontwerpers omgaan met een steeds verdergaande globalisering.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2021

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Techniek | Delft

The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design

Technische Universiteit Delft, Delft