Trend Research & Concept Creation in Lifestyle

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Trend Research & Concept Creation in Lifestyle. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Trend Research & Concept Creation in Lifestyle kunt gaan studeren!

Over deze studie

Niveau
Graad
Sector
De hbo bachelorstudie "Trend Research & Concept Creation in Lifestyle" is gericht op de manier hoe mensen hun leven inrichten. Hierbij kun je denken aan verschillende domeinen zoals vrije tijd en ontspanning, leefomgeving, gezondheid, mode etc. Je krijgt inzicht in de lifestyle van verschillende groepen in de samenleving. Dit zet je om in concepten, je realiseert diensten/producten en helpt of adviseert bij de implementatie. De studie geeft veel aandacht aan creativiteit gekoppeld aan ondernemerschap.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
7.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de tevredenheid met hun baan.
Tevreden met baan
7.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over het loopbaanperspectief.
Tevreden over loopbaanperspectief
7.1
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.2
Aantal eerstejaars studenten
89
Gemiddeld aantal werkuur per week
35
Gemiddelde maandsalaris
2049.128
Baankans binnen vakgebied (%)
39.9 %
Eerstejaars vrouw (%)
80.9 %
Goede basis voor arbeidsmarkt (%)
18.4 %
Tevredenheid studiekeuze (%)
44.9 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Bachelor | Voltijd | Economie en Bedrijf | Tilburg

Trend Research & Concept Creation in Lifestyle

Fontys Hogescholen, Tilburg