Voedingsmiddelentechnologie

Niveau
Graad
Sector
Tijdens de associate degree Voedingsmiddelentechnologie leer je met behulp van biologie en scheikunde meer te begrijpen van voedingsmiddelen. Je houdt je bezig met praktische en specialistische zaken. Denk hierbij aan productontwikkeling, kwaliteit, procestechnologie, onderzoek, voeding, gezondheid en consumentengedrag.

Toelatingseisen

C&M
met (Wiskunde A of Wiskunde B) en Scheikunde
E&M
met Scheikunde
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
met (Wiskunde A of Wiskunde B) en Scheikunde
E&M
met Scheikunde
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
- -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over het opdoen van onderzoekend vermogen binnen de opleiding, denk bijv. aan analytisch denken, het doen van praktijkgericht onderzoek en het schriftelijk rapporteren over praktijkgericht onderzoek.
Aansluiting beroepspraktijk
- -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
- 8.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
- 8.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
- 8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
- 7.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de tevredenheid met hun baan.
Tevreden met baan
- -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over het loopbaanperspectief.
Tevreden over loopbaanperspectief
- -
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
- 7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
- -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
- -
Aantal eerstejaars studenten
5 31
Eerstejaars vrouw (%)
80 % 48.4 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Associate degree | Deeltijd | Aarde en Milieu | Velp

Voedingsmiddelentechnologie

Van Hall Larenstein, Velp

Hbo | Associate degree | Deeltijd | Aarde en Milieu | Leeuwarden

Voedingsmiddelentechnologie

Van Hall Larenstein, Leeuwarden

Open dagen bij deze studie

Van Hall Larenstein - Leeuwarden

jun
6
2024
Open Avond HVHL 6 juni Leeuwarden
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00

Van Hall Larenstein - Velp

jun
6
2024
Open Avond HVHL 6 juni Leeuwarden
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00